Duvara Ağaç Çizimi

 Sevdiğim bir abimin evine yaptığım çalışma, resimlere dikkatli baktığınızda bir fark görebilirsiniz, fazla uğraştırmadan ben söyleyeyim :)Sağ al taraftaki resimde bayan figürünün poposunda erkeğin eli vardı, ev halkının isteğiyle orası silindi :)

Akrilik siyah boya kullanılarak yapıldı. Sanırım gövdesi 2 metre civarında ve dalların uzantısı 3-5 metreyi buldu toplam.



Yorumlar

  1. ovv buna bayıldım! hatta bittim! ^^
    mükemmel ötesi bir çalışma olmuş. ayrıca biliyor musun. odamın duvarına kocaman bir ağaç çizmek benim de hayalimdir. tabii sakura ağacı. bir yağlı boya çalışması yapmayı hayli bir istiyorum. umarım yapabilecek kadar da ileride resmimi ilerletebilirim. :)
    gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş.
    emeklerine sağlık turgay. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekür ederim, bende çok seviyorum bunu:) Dilek ağacı gibi yapıcaklardı her dalına bir fotoğraf yapıştıracaklardı o fikirle çizdik:) Sakura ağacını merakla bekliyorum Yağlı boyada kendini geliştirirsen banada öğret:)

      Sil
    2. ah, yapma tugay.
      senin içimlerinin yanında benimkiler kum olur denizin derinliğinde kaybolur gider. bir ara hatta mailden atarım. hatta düşüncelerini duymak beni ziyadesiyle mutlu eder, olumlu yahut olumsuz yönde. çünkü kendimi geliştirmek istiyorum. ve kursta da zaten genelde çevremden fikir almaya çalışırım. ama olur da bir gün bu konuda kendimi geliştirdiğime inanırda, o ağacın resmini çizersem duvar (çünkü hakikatten çok istiyorum) kapısını ilk çalıp boya fırçanı al diyeceğim sensin. :)

      Sil
    3. Abartma yahu o kadar değil:)tamam istediğin zaman gönderebilirsin elimden geldiğince fikrimi söylerim:) Ya da ağaç değilde minion, agnes falan mı çizsek?

      Sil

Yorum Gönder

Çizimler bence... ?

Popüler Yayınlar